Kontakt Praca Referencje Biblioteka Blog 507 189 202 ZADZWOŃ!
Zapytaj o ofertę
dopasowaną
do Ciebie!

Polityka prywatności

Polityka prywatności MOBILELANGUAGE Szkoły Języków Obcych

 

  1. Niniejsza polityka prywatności (dalej jako „Polityka”) zawiera zasady przetwarzania danych osobowych oraz informacje dotyczące plików cookies (tzw. ciasteczek) obowiązujących w serwisach internetowych: https://mobilelanguage.pl i https://platforma.mobilelanguage.pl (dalej jako „Serwis”).
  2. Administratorem Danych Osobowych jest MOBILELANGUAGESzkoła Języków Obcych Jakub Kozieradzki, numer NIP: 5651440748 (dalej jako „ADO”).
  3. Z ADO możliwy jest kontakt poprzez pocztę: Puławska 158/164 lok. 39, 02-670 Warszawa lub pocztę e-mail: jakub.kozieradzki@mobilelanguage.pl

 

Dane osobowe

 

  1. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się w sposób bezpieczny, zgodny z przepisami prawa, w tym Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej:„RODO”).
  2. Informujemy, że dane osobowe uzyskujemy podczas zamówienia usług i produktów u ADO, świadczenia marketingu oraz podczas procesu rekrutacji.
  3. Dane osobowe przetwarzane są w celu:
    1. zawarcia i wykonania umowy – przez czas trwania umowy oraz czas po jej zakończeniu, aż do momentu poprawnego wykonania umowy;
    2. wykonania spoczywających na ADO obowiązkach prawnych: wystawienie i przechowywanie faktur, w tym dokumentów księgowych; obsługa reklamacji w terminie i formie przewidzianej przez przepisy prawa - przez czas niezbędny do wykonania ciążącego na ADO obowiązku prawnego;
    3. wysyłania treści marketingowych – przez czas istnienia zgody na otrzymywane treści marketingowych.
  4. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych przez ADO jest:
    1. 6 ust. 1 lit. a RODO tj. uzyskana zgoda na przetwarzanie danych osobowych;
    2. 6 ust. 1. lit. b RODO tj. wykonanie umowy lub podjęcie działań na żądanie przed zawarciem umowy;
    3. 6 ust. 1 lit. c RODO tj. wypełnienie obowiązku prawnego ciążącego na ADO.
  5. Dane osobowe mogą być przekazane podmiotom trzecim świadczącym działalność płatniczą, prawną, księgową, serwerową i hostingową.
  6. Informujemy, iż dane osobowe nie są przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (EOG).
  7. Użytkownik uprawniony jest do:
    1. żądania od ADO dostępu do przetwarzanych danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;
    2. żądania od ADO przeniesienia danych osobowych do innego administratora danych;
    3. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych przez ADO.
  8. Aby skorzystać z uprawnień określonych w ust. 7 powyżej, należy przesłać stosowny dokument do ADO, poprzez pocztę tradycyjną lub pocztę elektroniczną.
  9. Poza uprawnieniami wymienionymi w ust. 7 powyżej, użytkownik uprawniony jest do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli przetwarzanie danych osobowych Użytkownika narusza przepisy prawa.

                                                    

Wykorzystywanie plików cookies

 

  1. Strona internetowa MOBILELENGUAGE Szkoły Języków Obcych nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika platformy i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych platformy.
  3. Pliki cookies zazwyczaj zawierają następujące informacje:
    1. informacje o przeglądarce użytkownika,
    2. publiczny adres IP komputera z którego nadeszło zapytanie,
    3. odwiedzane przez użytkownika strony, ilość spędzanego na każdej z nich czasu,
    4. informacje o typie systemu operacyjnego użytkownika.
  4. Pliki cookies nie zawierają żadnych identyfikujących danych osoby odwiedzające stronę internetową ani innych informacji pozyskanych od użytkowników.
  5. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika platformy pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator platformy: MOBILELENGUAGE Szkoła Języków Obcych Jakub Kozieradzki.
  6. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    1. dostosowania zawartości stron internetowych platformy do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika platformy i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
    2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy platformy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.
  7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy platformy mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika platformy. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  8. Operator platformy informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych platformy.

 

Google Analytics

 

  1. Strony internetowe https://mobilelanguage.pl i https://platforma.mobilelanguage.pl korzystają z Google Analytics czyli usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”).
  2. Google Analytics używa „plików cookies” w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez „pliki cookie” na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google.
  3. Google będzie wykorzystywał informacje do celów oceny korzystania z witryny przez użytkowników, świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu, tworzenia raportów z ruchu na stronach dla operatorów witryn.
  4. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z „plików cookies” odpowiednio konfigurując przeglądarkę. Google może również przekazywać wyżej wymienione informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.
  5. Korzystając z niniejszych stron internetowych: https://mobilelanguage.pl i https://platforma.mobilelanguage.pl wyrażacie Państwo zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących Państwa danych w sposób i celach określonych powyżej.

 

Informacje końcowe

 

  1. Polityka w niniejszym brzmieniu wchodzi w życie w dniu 25 maja 2018 roku.
  2. ADO jest uprawniony do zamiany Polityki, informacja o zmianie pojawi się na stronie głównej Serwisu i staje się skuteczna wobec użytkowników w terminie 14 dni od momentu udostępnienia treści zmienionej Polityki. Wszelkie czynności realizowane w Serwisie przed wejściem w życie zmian są regulowane na zasadach dotychczas obowiązującej Polityki.
  3. Jeżeli którekolwiek postanowienie Polityki zostanie uznane prawomocnym orzeczeniem sądu za nieważne, pozostałe postanowienia pozostają w mocy.
 
Kursy
z dojazdem
  • w 18 polskich miastach
  • bezpłatny dojazd lektora
  • bezpłatne materiały autorskie
  • 7 dni w tygodniu od godz. 6:00 do godz. 22:00
  • 2 modele współpracy
  • wykwalifikowani lektorzy
  • wystawiamy faktury
CZYTAJ WIĘCEJ
  • korepetycje z języka angielskiego
  • korepetycje z języka francuskiego
  • korepetycje z języka hiszpańskiego
  • korepetycje z języka niemieckiego
  • korepetycje z języka włoskiego
  • korepetycje z języka rosyjskiego
CZYTAJ WIĘCEJ
Kursy
grupowe
w Warszawie
  • ul. Puławska 158/164 lok. 39 (okolice stacji metra Wilanowska)
  • grupy od 3 do 8 osób
  • już od 10 zł od osoby za 45 minut zajęć
  • autorskie materiały w cenie kursu
  • możliwość rezygnacji z zajęć w trakcie zajęć
  • elastyczne metody płatności
CZYTAJ WIĘCEJ
Kursy dla firm

Najprawdopodobniej najlepsza oferta zajęć firmowych.
Sprawdź nas!

CZYTAJ WIĘCEJ

BLOG

Angielski z dojazdem do domu – rozwiązanie dla zapracowanych
CZYTAJ WIĘCEJ
WAKACJE 2018

Rabat 10 zł od cen w cenniku dla nowych Słuchaczy w okresie do 01.07.2017 do 31.08.2017 r.

CZYTAJ WIĘCEJ
PAKIET 30

Opłać z góry 30 zajęć z wybranego języka, a otrzymasz od nas 5% zniżki!*

CZYTAJ WIĘCEJ
PAKIET 60

Opłać z góry 60 zajęć z wybranego języka, a otrzymasz od nas 10% zniżki!*

CZYTAJ WIĘCEJ
LINGWISTA

Zacznij się uczyć drugiego języka w naszej Szkole, a otrzymasz 10% zniżki za pierwszy miesiąc nauki!*

CZYTAJ WIĘCEJ
POWRÓT

Powrót do MOBILELANGUAGE po co najmniej rocznej przerwie. Otrzymasz od nas 10% zniżki za pierwszy miesiąc nauki!*

CZYTAJ WIĘCEJ
ZNAJOMY

Polecając naszą Szkołę znajomemu, otrzymasz od nas w prezencie 100 zł do wykorzystania na swoje zajęcia!*

CZYTAJ WIĘCEJ
           

SPRAWDŹ POZIOM ZNAJOMOŚCI JĘZYKA OBCEGO

Przed zapisaniem się na zajęcia zapraszamy do wykonania testu określającego poziom znajomości języka obcego:

KURSY STACJONARNE W WARSZAWIE

WARSZAWA - MOKOTÓW - ul. Puławska 158/164 lok. 39 (okolice stacji metra Wilanowska)

ZOBACZ WSZYSTKIE